We work together

MEGA-doc biedt diverse IT diensten aan organisaties om u helpen zaken te doen op een professionele manier. Als ervaren IT-dienstverlener, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerp, realisatie, implementatie en beheer van IT-middelen die optimale ondersteuning aan bedrijfsprocessen te bieden.

Met MEGA-doc kunt u het niveau van ondersteuning voor uw IT-beheer kiezen. U kunt bij ons terecht enkel voor advies, maar u kan ook samenwerken met onze IT-professionals. U kunt de gehele infrastructuur aan ons uitbesteden of we kunnen samen met u aan één enkel project werken.

Wij zijn een klein team met grote ideeën

Contacteer ons

Flexibele ondersteuning
Uw organisatie wordt steeds meer en meer afhankelijk van IT. Uw werk rekent er op, dat is de reden waarom het in goede handen moet zijn.
Onze IT-professionals helpen uw medewerkers via telefoon, op afstand en on-site ondersteuning , of het nu voor hun werkplek op kantoor of thuis is. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor advies op het gebied van IT-beheer en kunnen wij u helpen bij het opleiden van uw medewerkers in nieuwe office processen.
MEGA-doc wil graag voor u werken en uw IT-beheer samen met u makkelijker maken. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over uw werkomgeving, dus u kunt zich volledig richten op uw bedrijfsactiviteiten.
Met een focus op praktische functionaliteit

We werken samen en bepalen de behoeften voor uw infrastructuur. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat onze dienstverlening optimaal is afgestemd op uw behoeften. Laat ons uw medewerkers helpen in het gebruik van IT-middelen. Met deskundige service kunnen we snel IT-problemen van uw medewerkers oplossen en behandelen.