Uw telefooncentrale in de cloud

MEGA-doc is een vaste partner van Allocloud, een Belgisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de Cloud VOIP telefonie. Wij zijn tevreden om onze klanten vandaag deze professionele vaste & mobiele telefoniediensten te kunnen aanbieden. Dit is een belangrijke stap richting de digitalisering van uw onderneming! En daarnaast nog eens goedkoper dan bellen via het traditionele netwerk.

Overzicht van Cloud-telefonie

Het vervangt uw traditionele telefooncentrale en telefoonlijnen door een virtuele telefooncentrale in de Cloud. Cloud telefonie laat u toe om uw oproepen via internet te laten verlopen in plaats van de traditionele telefoonlijnen, dit biedt u naast grote besparingen tal van gebruiksvriendelijke voordelen.

Omdat we uw telefonieplatform verplaatsen naar de cloud, kunnen wij vaste en mobiele telefonie aanbieden op het toestel van uw keuze (vaste lijn, smartphone, tablet, of pc), waar u ook bent (op kantoor, thuis of onderweg) en wanneer u maar wilt (open of gesloten).

Estero is tevreden met de nieuwe telefooncentrale.

“Dankzij cloud telefonie is onze dienstverlening nog beter geworden!”

De voordelen van Cloud-telefonie

Bespaar tot 80%

Met VoIP-telefonie zijn er geen grote investeringen nodig. U kunt van deze dienst gebruikmaken zonder ISDN-abonnements- of onderhoudskosten. Wij bieden een flexibel model aan waarbij u enkel betaalt voor wat u gebruikt.

Verhoog uw productiviteit

Deze telefoondienst omvat ook uitgebreide telefonie-functies zoals oproepdoorschakeling, een interactief inbox-menu, etc. Integraties zoals Odoo, Exact, Brio, Whise, Office 365, Teamleader en een groot aantal CRM- en ERP-systemen vereenvoudigen uw dagelijkse taken aanzienlijk. Uw platformen werken niet meer naast elkaar maar gaan met elkaar communiceren.

Communiceer gemakkelijk vanaf al uw apparaten

Onze Cloud-telefonie is ontworpen om zo flexibel mogelijk te zijn en zo goed mogelijk in te spelen op uw behoeften.

Voor telewerken bijvoorbeeld, kies de optie die het best bij u past.

  • Neem uw vaste telefoon mee naar huis en sluit hem eenvoudig aan op uw Wi-Fi of internetkabel.
  • Gebruik de gratis “Cloud Softphone” app en ontvang uw vaste telefoongesprekken op uw smartphone.
  • Bel rechtstreeks vanaf uw PC. Elke gebruiker heeft toegang tot zijn eigen vaste nummer op zijn PC. Dit is ook opgenomen in de licentie.

Overal bereikbaar

Overal waar u toegang heeft tot een stabiele internetverbinding (zoals een computernetwerk, wifi of 4G), bent u virtueel verbonden met uw Cloud telefooncentrale. U bent zowel op het werk als thuis bereikbaar op uw vast zakennummer. Dit zorgt voor een grote flexibiliteit tussen uw verschillende werkplekken.

Regel uw beschikbaarheid

Scheid uw werk en uw privéleven met onze Agenda-functie.

Als u opgebeld wordt tijdens de sluitingsuren, kunt u via een gesproken bericht uw openingsuren meedelen en de oproep doorschakelen naar uw gepersonaliseerde voicemail om een bericht achter te laten.

Talloze funtionaliteiten

U heeft toegang om uitnodigingen voor video-meetings over de browser naar uw contacten te sturen. Wat een video-meeting zoveel eenvoudiger maakt. Daarnaast zijn functies als voicemail to e-mail, fax to e-mail, e-mail to fax,…

Kunnen we jou helpen?

MEGA-doc zet de volledige configuratie op punt voor uw onderneming.

Voor meer informatie over onze Cloud-telefoniedienst kan u steeds contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

In ons privacybeleid lees je meer over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens.