Estero

Estero

Privaat Vastgoedbeheer

"Een telefooncentrale en toestellen die erg gebruiksvriendelijk zijn. Dit samen met een gepersonaliseerde call flow zorgt ervoor dat we een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen garanderen."

Thomas | Estero privaat vastgoedbeheer

Als rentmeester hebben wij veel telefonische contacten met en voor onze klanten. Om kwaliteitsvolle dienstverlening te blijven garanderen, drong de installatie van een telefooncentrale zich op. Op voorhand werden onze vragen en wensen door MEGA-doc in kaart gebracht. Nadien werd door hen een volledig gepersonaliseerde call flow uitgewerkt.

"Onze vragen en wensen werden door MEGA-doc in kaart gebracht. Wat zorgde voor een vlekkeloze implementatie"

Op de dag van ingebruikname werd op kantoor iedereen opgeleid door MEGA-doc, wat zorgde voor een vlekkeloze implementatie. Het systeem en de toestellen zijn daarenboven erg gebruiksvriendelijk. Ook de bijhorende app maakt dat onze vertegenwoordigers op de baan steeds de telefoonnummers in ons klantenbestand kunnen consulteren.

"Bijkomende vragen worden steevast snel en efficiënt behandeld. Een fijne samenwerking!"

Keuzemenu

Met een handig keuzemenu komen jouw klanten onmiddellijk bij de juiste persoon terecht. Plan je sluitingsdagen aan de hand van een kalender en laat het antwoordapparaat inspringen wanneer nodig.

Cloud

Geen dure hardware investeringen, maar een feilloze telefooncentrale in de cloud. Makkelijk te onderhouden.

Top ondersteuning

Alles wordt correct voorbereid om de implementatie vlot te laten verlopen. Achteraf kan je steeds bij één van onze medewerkers terecht indien je nog extra vragen hebt.

Wil jij ook zo een gebruiksvriendelijke telefooncentrale?

Neem dan snel contact met ons op

Wil jij ook zo bellen met toeters… of was het nu omgekeerd?
Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.